WEDSTRIJD ZVC Gel Leopoldsburg - Oquido Affligem  4 - 3   (3-1)

DATUM 21-03-2003  21:15

DOELPUNTEN 13’ Aharchi A. 0-1, 13’ Amraoui 1-1, 15’ Ghijs 2-1, 18’ Nicaise 3-1, 36’ Kodalci 4-1, 40’ Aharchi A. 4-2, 40’ Roose 4-3.

VERSLAG ZVC Geleeg deed in deze wedstrijd wat het moest: winnen. Het hield daardoor de kansen op een eventueel klassebehoud gaaf. Omdat Rekem in Beyne won en Bocholt in Edegem verloor klitten onderin voor hekkensluiter KST Hasselt nu vijf ploegen samen. Eén van hen zal kennelijk met Hasselt straks uitgesloten worden. Eén van de anderen andere zal moeten testen om in eerste actief te kunnen blijven. Leopoldsburg dwong tegen een mat Affligem alvast genoeg kansen af om twee wedstrijden zegevierend af te sluiten. Het resultaat viel duidelijker uit maar in de slotseconden scoorden de bezoekers nog tweemaal tegen. In een prangende tweede helft bleef het 3-1 tot Kodalci vier minuten voor tijd alle twijfels weg nam.